کارآمدی اولویت انتخاب کابینه دولت سیزدهم-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند
حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا در گفت‌وگو با «راهبرد معاصر» مطرح کرد:

کارآمدی اولویت انتخاب کابینه دولت سیزدهم

حسین کنعانی‌مقدم، فعال سیاسی اصولگرا با تاکید بر «کارآمدی» به عنوان مهم‌ترین ملاک در انتخاب اعضای کابینه گفت: کسانی که وزرای دولت آقای احمدی‌نژاد بودند وارد کابینه دولت آیت‌الله رئیسی نشوند چون این تصور ایجاد می شود که دولت ایشان امتداد دولت احمدی نژاد است. همچنین کسانی که پرونده‌های فساد داشتند یا در مظان اتهام در این خصوص قرار گرفتند نیز وارد دولت نشوند چون کسی که فاسد باشد نمی تواند با فساد مبارزه کند.
حسین کنعانی مقدم؛ فعال سیاسی اصولگرا
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۱۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 03
کد خبر: ۹۳۷۴۴

وزاری احمدی‌نژاد وارد کابینه دولت سیزدهم نشوند

 

«حسین کنعانی مقدم»، فعال سیاسی اصولگرا در گفت‌وگو با «راهبرد معاصر» درباره چیدمان کابینه دولت سیزدهم گفت: یکی از مهم ترین بخش شکل گیری دولت، کابینه است. قطعاً هیئت دولت نیز با خصوصیاتی که آقای رئیسی به مردم ارائه کرده، یکی از مهم ترین بخش ها اقداماتی است که باید انجام شود و هیئت دولت از مجلس رای اعتماد بگیرد. شاخصه هایی که آقای رئیسی مطرح کرده این است که دولت من فسادستیز، کارامد، مردمی و جهادی است و می تواند مشکلات را حل کند. این شاخصه ها در افکار عمومی ملاک صحت ادعاهای آقای رئیسی در آینده و در تعیین دولت است. قاعدتاً جریانات سیاسی که از آقای رئیسی حمایت کردند، چه شورای ائتلاف و چه شورای وحدت و چه جریان اصولگرایی و چه نیروهای حزب اللهی توقع  دارند طرف مشورت برای کابینه آینده قرار گیرند.

 

این فعال سیاسی ادامه داد: من یکسری ملاک های سلبی و ایجابی دارم. ملاک های سلبی این است، کسانی که در چند سال گذشته امتحان خوبی پس ندادند وارد دولت نشوند، کسانی که وزرای دولت آقای احمدی نژاد هستند وارد کابینه دولت آیت‌الله رئیسی نشوند چون این تصور ایجاد می شود دولت ایشان امتداد دولت احمدی نژاد است. نکته دیگر این است کسانی که پرونده های فساد داشتند یا در مظان اتهام در این خصوص قرار گرفتند، وارد دولت نشوند چون کسی که فاسد باشد نمی تواند با فساد مبارزه کند.

 

افراد باید با رئیس جمهور هماهنگ باشند

کنعانی مقدم معتقد است: بحث کارآمدی مهم ترین بحث در انتخاب اعضای کابینه است. فارغ از جناح‌بندی‌های سیاسی هر کسی که می تواند وزارتخانه ای را مدیریت کند و کمک به حل مشکلات کشور کند باید دعوت به کار شود، دایره گزینش بر اساس شایسته سالاری شکل گیرد، نه شرکت تعاونی که سهم به جناح ها و گروه های سیاسی بدهند. مسئله دیگر اینکه افراد باید با رئیس جمهور هماهنگ باشند و وزیر آن باشند، نه این که خود مدعی مدیریت دولت باشند. نکته بعدی این است که تیم اقتصادی دولت باید توانمندی لازم را برای حل مشکلات داشته باشد و تجربه ثابت کرده اینها هم متخصص و هم با تجربه و هم متعهد هستند و هم برنامه دارند.

 

دولت آینده نباید از دل مجلس بیرون آید

کنعانی مقدم گفت: این چنین نیست چون یک نفر بعنوان اقتصاددان بر سر زبان ها مطرح می شود، سکان اقتصاد کشور را به او بسپاریم. مسئله مهم در مورد وزیر خارجه است که مرتبط با مذاکرات 5+1 و برجام است، به نظر می رسد وزیر خارجه باید هم میدانی باشد و هم دیپلماسی اقتصادی را بفهمد و هم دیپلماسی حقوقی را درک کرده باشد و هم تجربه کار کردن در صحنه های دیپلماسی را داشته باشد. فرد صفر کیلومتر ناآشنا به مسائل جهان نباید در این پست قرار گیرد. افرادی که در دوران گذشته مدعی وزارت بودند و در وزارتخانه های مختلف در دوره های مختلف حضور داشتند، آنها را دوباره در دولت بعدی مطرح کنیم و اینکه دولت آینده نباید از دل مجلس بیرون آید چون اگر مجلس به توانمندی خود در رابطه با قانون گذاری و نظارت و مسائل این چنین برسد و مجلس قوی داشته باشیم که وکیل المله باشند، اثر بیشتری در حل معضلات کشور دارند تا اینکه مهره هایی از مجلس بیاوریم و مجلس بله قربان گوی دولت شود.

 

اینکه آقای رئیسی بگوید «من مستقل هستم»، قابل قبول نیست

کنعانی مقدم با اشاره به ائتلافی شدن کابینه دولت سیزدهم گفت: باید دولت ائتلافی تشکیل دهند و همه جریانات مختلفی که در گروه های مختلف بودند و از ایشان حمایت کردند بر اساس دولت و یک کابینه با هم همکاری کنند، نه این که آقای رئیس جمهور رای می آورد و بعد می گوید وابسته به هیچ جناحی نیستم، در صورتی که ایشان برخواسته از خانواده انقلاب، نیروهای ارزشی و حزب اللهی و نیروهای متعلق به نظام بیرون آمده است. این که بگویند مستقل هستم، معنا ندارد. اگر بخواهند بگویند من اصولگرا نیستم باید اصولگرایان پاسخ دهند، اگر بگویند من اصلاح طلب نیستم درست است اما این که بگوید من مستقل هستم برای اینکه دولت من فراجناحی است، قابل قبول نیست. کاندیدایی که این میزان نیروها از ایشان حمایت کردند نمی تواند مدعی مستقل بودن داشته باشد.

ارسال نظر